Terug naar de resultaten
 in Amersfoort 3826 KN

Vrije Kavels Laakse Tuinen, Vathorst Amersfoort.

3826 KN Amersfoort

Omschrijving

De Laak is een eigentijdse grachtenstad in het noorden van Vathorst. Hier vindt u het goede leven van een waterstad. Individuele grachtenpanden, aan grachten en kades, bruggen, steigers, een haven en bootjes. De rivier de Laak vormt de grens en markeert de overgang tussen bebouwd en open gebied. Vanuit Vathorst gaat de vaarroute over de Laak tot aan het Randmeer. Laakse Tuinen biedt ruimte voor...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 223.250,- tot € 354.000,- Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Perceeloppervlakte 402 m² t/m 719 m² Aantal kavels 1 Vrij 2 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

De Laak is een eigentijdse grachtenstad in het noorden van Vathorst. Hier vindt u het goede leven van een waterstad. Individuele grachtenpanden, aan grachten en kades, bruggen, steigers, een haven en bootjes. De rivier de Laak vormt de grens en markeert de overgang tussen bebouwd en open gebied. Vanuit Vathorst gaat de vaarroute over de Laak tot aan het Randmeer. Laakse Tuinen biedt ruimte voor ca. 965 woningen, waaronder ongeveer 100 vrije kavels die de komende jaren gefaseerd in verkoop gaan.

Vanuit het centrum van Vathorst richting Laakse Tuinen krijgt De Laak een steeds groener karakter. Het nieuwe deel van Vathorst wordt dan ook bijzonder, mede vanwege het openbaar groen en de vele voortuinen. Het groene karakter van de wijk krijgt vooral vorm door de aanwezigheid van tuinen in allerlei vormen, soorten en maten. Bij de meeste vrije kavels zijn de tuinen verbonden met het water, waardoor de ruimte van de eigen tuin visueel wordt vergroot.

De vrije kavels in Laakse Tuinen vallen op door de toegestane bouwvolumes, het beoogde kleurgebruik en de aanwezigheid van voortuinen. In Laakse Tuinen mogen de woningen statig en ‘stads’ worden. In de kleurstelling zijn de woningen familie van elkaar, door het gebruik van warme rood- en aardetinten voor het metselwerk.

De meeste kavels hebben een voortuin, waardoor in de woonstraten een groene sfeer ontstaat. De woningen aan de Kleine Eem, hebben een directe relatie met de gerealiseerde woningen op de vrije kavels in Waterdorp. Samen maken zij het groene tuinenmilieu aan de Kleine Eem. Een aantal ontwerpuitgangspunten zien we dan ook terug bij de vrije kavels van het naastgelegen Waterdorp, zoals de hoge tuin/lage tuin met tuinmuur en de positionering van de woning op de kavel.

De woningen aan de Binnenlaak (kavel 12 t/m 26) zijn goed zichtbaar vanaf de weg aan de overkant van de Binnenlaak. Aan de overkant van de Binnenlaak liggen de overtuinen die horen bij de daar gelegen woningen. De watertuinen van de vrije kavels en de overtuinen aan de Binnenlaak vormen samen een groene tuinenwereld. Het lijkt een langgerekte parkstrook aan het water en is meer dan een aaneenschakeling van individuele tuinen.

Voor de verkoopprocedure en een inschrijfformulier verwijzen wij u naar de projectwebsite.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 223.250,- - € 354.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Perceeloppervlakte 402 m² t/m 719 m² Aantal kavels 1 Vrij 2 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 3826 KN Amersfoort

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.