Vastgoed Beheer

Ik wil mijn vastgoed laten beheren!
 U heeft geen tijd of onvoldoende kennis om uw vastgoed professioneel te beheren? Besteed dan het beheer van onroerend goed uit aan Makelaardij De Parel. Wij zorgen voor alle zaken die nodig zijn voor een optimaal beheer. Onze aanpak is integraal zodat u er geen omkijken naar heeft: administratief, technisch en commercieel!
 
Administratief
Makelaardij De Parel incasseert, afhankelijk van de ingangsdatum van de huurovereenkomst, direct de huur. Wij verzorgen de incasso bij de huurder en eventuele acties als aanmaning en incassoprocedure (op kosten van de huurder). Ons uitgangspunt: de huur staat altijd op tijd op uw rekening.
 
Technisch
Ook op het gebied van technisch onderhoud en eventuele storingen neemt Makelaardij De Parel zorgen uit handen. Zo inspecteren wij uw object grondig als een huurder vertrekt. Eventuele herstelkosten worden door ons verhaald op de huurder. Daarnaast coördineren wij onderhoudsopdrachten en verhelpen technische storingen, uiteraard in overleg. Voor een vlekkeloze uitvoering werken wij samen met een netwerk vaste relaties.
 
Commercieel
Inspectie van Makelaardij De Parel leidt er toe dat potentiële huurders de woning in een goede staat kunnen bezichtigen en direct betrekken. Dit is belangrijk voor continuïteit in de huuropbrengsten. Uiteraard zoekt en vindt Makelaardij De Parel de nieuwe huurders!
 
Verhuren, verkopen of allebei?
In deze tijd komt de vraag ‘verhuren of verkopen?’ regelmatig naar voren. Wij nemen beide opties graag met u door. Makelaardij De Parel adviseert regelmatig om beide trajecten tegelijk te doen, zodat een win-win situatie ontstaat. Als u verhuurt ontvangt u huurinkomsten en een mogelijke waardestijging. Zo creëert u ruimte om het juiste verkoopmoment te plannen en de uiteindelijke opbrengst te maximaliseren.
 
Meer weten over vastgoedbeheer? Bel Harro Morren op 033-466 9902 of mail naar info@makelaardijdeparel.nl.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring