Uw hypotheek afsluiten

Ik wil een hypotheek afsluiten!
 
De financiering van uw woning is de basis van uw financiële planning. Makelaardij De Parel geeft op hypotheekgebied geen advies, maar is wel uw entree tot de onafhankelijke specialisten van onze ‘buurman’ Masterplanning. Het is verstandig om – vóór u een woning koopt en/of verkoopt – de hypothecaire mogelijkheden in kaart te brengen. Dan weet u exact wat wel en niet kan. De traditionele werkwijze (een huis vinden en dan kijken of de hypotheek rondkomt) leidt vaak tot teleurstellingen. Daarom draaien wij van Makelaardij De Parel het proces graag om: eerst de financiën op een rijtje, dan de woningmarkt op.
 
Masterplanning bestaat uit een team specialisten voor de gedegen analyse van persoonlijke financiële planning. De adviseurs begeleiden klanten van Makelaardij De Parel bij het maken van belangrijke keuzes. Masterplanning is zelfstandig en niet verbonden aan een bank of andere financiële instelling. Waar u bij een doorsnee bank alleen de ‘eigen’ hypotheken krijgt aangeboden, zoekt Masterplanning de voor ú optimale hypotheek uit het aanbod van honderden hypotheekverstrekkers.
 
Uw persoonlijke hypotheek
Masterplanning maakt voor u een financieel totaalbeeld en geeft aan wat de bandbreedte voor uw hypotheek is. Dit op basis van uw persoonlijke wensen en omstandigheden. Wilt u meermalen per jaar uitbundig op vakantie of steekt u liever wat meer middelen in uw woning? En hoe ziet uw pensioenvoorziening er uit? Beantwoording van deze en andere vragen leiden tot een realistisch beeld van de gewenste en mogelijke hoogte van hypotheek en maandlasten.  
 
Second opinion?
Op www.masterplanning.nl vindt u meer informatie. Ook als u al een richtofferte (of verlengingsvoorstel!) van uw bank heeft, gaat Masterplanning graag met u aan tafel voor een ’second opinion’ of een advies op maat.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring