Wie zijn wij

Dit zijn wij!
Makelaardij de Parel is in 2012 gestart door makelaar Harro Morren. Met zijn jonge en enthousiaste team maakt hij ‘De Makelaar van Vathorst’ dagelijks waar. In Amersfoort en omgeving is Harro voor velen een bekend gezicht. In het verleden was hij vestigingsdirecteur bij een grote regionale makelaarsorganisatie. Harro was ook actief als voorzitter van de NVM Regio Eemland.

Vanaf de zomer van 2015 is het team uitgebreid met René van Beek. Sinds 2001 is hij actief in de makelaardij en net als Harro zéér toegewijd, ervaren en woonachtig in Vathorst. René is een pur sang nieuwbouwspecialist en wooncoach maar hij begeleid ook bij de aankoop of verkoop van bestaande woningen.

Makelaardij De Parel kent de woningmarkt van Midden Nederland tot in detail. Er is geen plaats te noemen of we zijn er actief geweest. Het merendeel van onze werkzaamheden vindt echter plaats in het gebied Amersfoort, waarbij we Vathorst en Hooglanderveen als onze echte thuismarkt beschouwen. In dit gebied is eigenlijk geen woningtype dat we niet van binnen en buiten kennen. We wonen er zelf!
 
NVM Makelaardij De Parel onderscheidt zich op tal van punten van doorsnee makelaardijen. Ons vertrekpunt is passie voor makelen. Welke woning u ook wilt kopen of verkopen, wij gaan tot uiterste om een succesvolle transactie te realiseren. Concreet houdt dit in dat we optimaal bereikbaar zijn, ook buiten kantoorijden. Bovendien hebben we onze eigen verkoopformule, waarbinnen we per woning een maatwerk plan van aanpak samenstellen. Geen woning is hetzelfde, dus vraagt ieder huis om een unieke aanpak met traditionele en nieuwe verkoopmiddelen. Ook ons beloningssysteem is uniek: het is transparant en heeft als basis een optimale ‘win – win’ situatie voor beide partijen.
 
U wilt nader met ons kennismaken? Bel ons op 033-466 9902 of mail naar info@makelaardijdeparel.nl.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring