Informatie over Makelaardij De Parel in Amersfoort - Vathorst!

Dit is onze werkwijze!

Eerst u, dan de woning. Dat is de filosofie van Makelaardij De Parel.  Wij verdiepen ons eerst in u, uw wensen, uw dromen, uw ‘woonverleden’ en uw financiële wensen en mogelijkheden. Pas als dat helder is, gaan wij verder.
 

Maatwerk verkoopstrategie woning

Samenwerking start met een intakegesprek bij u thuis. We maken kennis met u, met uw woning en geven een reële waardeschatting. Daarna bepalen we samen met u de verkoopstrategie. Contact blijft een rode draad in de samenwerking: er is wekelijks overleg en door de korte lijnen is niet alleen uw makelaar met de verkoop bezig, maar ons gehele team. Door onze uitgebreide en jarenlange onderhandelingservaring en de uitgekiende verkoopstrategie, realiseren wij de beste prijs voor u!
 

Krachtig en zeer breed netwerk

Makelaardij De Parel zet haar brede en krachtige netwerk in om uw woonhuis actief in de markt te zetten. Vanzelfsprekend zijn nieuwe media zoals Facebook, YouTube en LinkedIn middelen om uw doelgroep doelgericht en effectief te bereiken.
 

Onderscheidende presentatie van uw woning

Makelaardij de Parel beschikt over innoverende marketinginstrumenten om uw woonhuis snel en direct aan de beoogde doelgroep aan te bieden. Van uitgebreide brochures en advertenties, tot nieuwsbrieven en de presentatie op de landelijk huizenwebsites (Funda.nl,).
 

Tijdbesparende bezichtigingen van uw woning

De bezichtigingen van uw woning laat u volledig aan ons over. Wij coördineren de afspraken en ontvangen de kijkers, óók als zij meerdere keren willen kijken of als er onderzoeken worden uitgevoerd.
 

Professioneel onderhandelen

Als een kijker geïnteresseerd is in uw woonhuis en onderhandelingen opent, begint voor verkopers een spannende fase. Makelaardij De Parel is uw adviseur, die zakelijk en realistisch onderhandelt. Niet alleen over de prijs, maar ook over oplevertermijn, mee te verkopen roerende zaken, onderzoeken en voorbehouden. Uiteraard alles in nauw overleg met u.
 

Correcte afhandeling

De koopovereenkomst schriftelijk vastleggen, de financieringstermijn bewaken, de overdracht bij de notaris en de daaraan voorafgaande opleveringsinspectie... u kunt de correcte afwikkeling met een gerust hart aan Makelaardij De Parel overlaten. De inhoud van de contracten nemen wij vooraf met u door, waarna u met zekerheid kunt tekenen. Wij zijn altijd aanwezig bij de overdracht bij de notaris. Onverwachte zaken zijn dan veelal ter plekke op te lossen.
 

Vanzelfsprekende nazorg

Wij werken door tot u tevreden bent over uw woonsituatie en onze dienstverlening. Mocht u, ondanks alle zorg die wij aan uw dossier besteden, na de overdracht toch nog tegen onvoorziene omstandigheden aanlopen, dan helpen wij u uiteraard bij het oplossen daarvan. Ook na de transactie zetten wij ons volledig voor u in, u bent en blijft onze klant!
 
U wilt nader met ons kennismaken? Bel ons op 033-466 9902 of mail naar info@makelaardijdeparel.nl


 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring